Terug naar overzicht

Nieuwe samplebox (pre-order nu)!

De nieuwe samplebox zit bomvol informatie over de gekleurde zonnepanelen van Kameleon Solar voor zonnegevels. De doos bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen aan jouw energieopwekkende oplossing met op maat gemaakte, gekleurde zonnepanelen. De eerste 200 dozen zijn al gereserveerd, maar de volgende batch is nu beschikbaar voor pre-order en wordt deze zomer geleverd!

Wat zit er in de doos?

  • 1x ColorBlast sample
  • 1x Referentiekaart
  • 1x Bedrijfsbrochure
  • 1x Productleaflet
  • 1x Uitnodiging voor een meet & eat

Sample
Dit monster bevat meer dan 30 enkel-kleurige vlakken om een indruk te geven van het ColorBlast-palet, samen met twee verlopen en 4 meerkleurige ontwerptechnieken. Als klap op de vuurpijl is het Meisje met de Parel van Vermeer vertaald door onze nieuwe en verbeterde vertaalsoftware en het resultaat is verbluffend (al zeggen wij dat zelf).

Referentiekaart
De referentiekaart legt uit wat er op het monster gebeurt qua ontwerp en techniek. Deze kaart is een geweldige tool om meer te weten te komen over de mogelijkheden en beperkingen van ColorBlast, onze zelf-ontwikkelde kleurtechniek voor gekleurde zonnepanelen.

Bedrijfsbrochure
Dit boekje bulkt van informatie over o.a. de business case voor zonnegevels, belangrijke kwaliteitscontroles voor gekleurde zonnepanelen, verschillende kleurtechnieken voor zonnepanelen, onze projecten en over ons bedrijf in het algemeen. Een onmisbare tool als je aan de slag wil met gekleurde zonnepanelen op maat gemaakt voor gevels en andere bouwtoepassingen.

Productleaflet
De productfolder toont de 5 kleurtechnologieën die we momenteel leveren en geeft inzicht in hun unieke kwaliteiten.

Meet & eat
Tot slot zit er in de box een uitnodiging voor een meet & eat waar we je tijdens je lunch een spoedcursus ontwerpen met gekleurde zonnepanelen geven. Online of persoonlijk, de keuze is aan jou!

Hoe werkt de pre-order?

  1. Volg ons op LinkedIn.
  2. Vul onderstaande contactformulier vóór 30 juni (vanaf juli niet meer gratis verkrijgbaar)
  3. Kijk elke dag verlangend je post na of je geweldige samplebox al binnen is <3!

Pre-order jouw samplebox!

Bezoek onze LinkedIn-bladzijde en volg ons.

Zorg a.u.b. dat je een geldig zakelijk e-mailadres invult en dat je ons op LinkedIn volgt, anders loop je het risico dat je geen samplebox kan ontvangen!
    © 2021 Kameleon Solar